Home Despre noi Articole Oferta Revista Inscriere gratuita Contact

Articole din industria lemnului

INDUSTRIA LEMNULUI
Abrazive
Cherestea
Constructii din lemn
Echipamente de ridicat si stivuit
Echipamente pentru vopsit
Echipamente si servicii de prevenire si combatere a incendiilor
Energii neconventionale
Exploatari forestiere
Ferestre
Feronerie
Ignifugari
Instalatii de exhaustare
Lemn - articole din lemn, Europaleti
Lemn - scule, unelte si accesorii
Lemn - tratamente, finisaje, adezivi
Mobila
Mobila - furnituri
Mobila - masini, utilaje
Mobila - materii prime, materiale, accesorii
Mobilier pentru birouri si cladiri publice
Parchete si pardoseli
Prelucrarea lemnului
Scari
Silvicultura
Uscatoare si aburitoare
Usi
Utilaje pentru exploatare forestiera
Utilaje pentru prelucrarea lemnului

    Green Future - Articole premium destinate somnului

Într-o lume în care viteza reprezintă cel mai de preț bun de care trebuie să dispunem, timpul dedicat sănătății fiecăruia dintre noi se transformă în momente prea scurte. De aceea, somnul, unul dintre cele mai importante momente ale zilei, trebuie să beneficieze de o maximă atenție.

În acest sens, Green Future Group, unul dintre producătorii de top din România ai articolelor premium destinate somnului are grijă de momentele dumneavoastră de odihnă zilnică, totul datorită gamei foarte variate de produse (saltele, perne, pilote, protecții saltea și lenjerii). De asemenea, articolele Green Future sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate din materiale fine și variate, totul pentru a vă garanta un somn cât mai liniștit și odihnitor.

Compania, fondată în anul 2004, este construită în jurul unui nucleu de oameni tineri și dinamici. Având birourile în București, iar facilitățile de producție în Timișoara și Urziceni, suntem dedicați să aducem în fața consumatorilor numai produse de cea mai înaltă calitate.

Ne adresăm atât consumatorilor finali, dar și clienților HORECA și celor din industria de mobilă. Suntem prezenți atât pe piața din România, cât și în cele din Anglia, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova și Suedia.

Materialele din care sunt realizate produsele noastre sunt:

1 Puf și pană de gâscă - are o structură afânată, cu mii de filamente fine, care captează aerul în interior, fapt care îl transformă în unul dintre cei mai buni izolatori din lume. Proprietăţile termoizolante sunt conferite de stratul de aer captat între filamente: cu cât mai pufos/voluminos, cu atât mai performant.

2. Lână. Utilizăm lână merinos virgină, cea mai fina și moale lână de oaie. Unele dintre beneficiile ei sunt: asigură un confortul termic ridicat, elimină foarte bine umiditatea și  este un antiinflamator natural.

3. Nanofibra - este fibra sintetică cea mai apropiată ca și caracteristici de puful de gâscă (izolare termică, elasticitate, moliciune, susținere fără agresiune a zonei cervicale). Mărimea fibrelor este de 0.5 - 0.7 denieri – mai subțiri decât firul de păr.
Este perfectă pentru persoanele cu alergii la materialele naturale (de ex. puful de gâscă), dar doresc confortul acestuia.

4. Bambusul – este un material folosit de mii de ani datorită calităților sale. Printre beneficiile acestuia se numără: absoarbe umiditatea și de mirosurile neplăcute, creează senzația de moliciune la atingere, nu permite dezvoltarea bacteriilor și acarienilor, este foarte rezistent la uzură,  are proprietăți antistatice și poate cel mai important lucru, datorită structurii sale cu goluri în interior ține de cald iarna și este răcoros vara.

5. Vată sintetică -  este obținută din fibre sintetice prin prelucrare în utilaje speciale în facilitățile de producție Green Future. Caracteristica principală este densitatea constantă. Vata este realizată prin tehnologia de cardare care îi conferă păstrarea densității constante pe toata suprafața, rezistând la foarte multe spălări. Chiar dacă după  o utlizare îndelungată își pierde din volum, perna poate fi la fel de bună deoarece este plată și nu prezintă denivelări, oferind confort în timpul somnului.

6. Fibra siliconică. Spre deosebire de fibrele sintetice simple, fibrele siliconice conjugate Green Ball Tehnology rețin mai mult aer în interior fiind răsucite mult mai mult, sunt elastice datorită conjugării și nu se aglomerează datorită tratamentului cu silicon, ceea ce o face să fie voluminoasă și ușoară, dar rezistentă în același timp. În plus, fibra siliconică asigură un confort termic excelent datorită  aerului captat în interiorul micro-sferelor de polyester și este tratată antialergic.

Echipa Green Future este mandră de produsele realizate și livrate și se străduie în fiecare zi să facă din ce în ce mai mulți clienți fericiți prin calitatea produselor și serviciilor furnizate.

< Inapoi


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player