Home Despre noi Articole Oferta Revista Inscriere gratuita Contact

Articole din industria lemnului

INDUSTRIA LEMNULUI
Abrazive
Cherestea
Constructii din lemn
Echipamente de ridicat si stivuit
Echipamente pentru vopsit
Echipamente si servicii de prevenire si combatere a incendiilor
Energii neconventionale
Exploatari forestiere
Ferestre
Feronerie
Ignifugari
Instalatii de exhaustare
Lemn - articole din lemn, Europaleti
Lemn - scule, unelte si accesorii
Lemn - tratamente, finisaje, adezivi
Mobila
Mobila - furnituri
Mobila - masini, utilaje
Mobila - materii prime, materiale, accesorii
Mobilier pentru birouri si cladiri publice
Parchete si pardoseli
Prelucrarea lemnului
Scari
Silvicultura
Uscatoare si aburitoare
Usi
Utilaje pentru exploatare forestiera
Utilaje pentru prelucrarea lemnului

    Kemichal - 50 de ani in domeniul lacurilor si vopselelor

Kemichal S.r.l este un producator Italian cu o experienta de peste 50 de ani in domeniul lacurilor si vopselelor, colorantilor, diluantilor pentru lemn si comercializeaza in Italia si in alte tari, putand sa satisfaca cerintele micilor utilizatori cat si marii industrii a mobilei.

Kemichal distribuie direct in zona Veneto unde este fabrica, iar in celelalte regiuni italiene produsele sunt distribuite prin distribuitori zonali cu ajutorul curierului si comercializam in alte tari direct sau prin propria retea de distribuitori.

Gama de produse este compusa din lacuri Poliuretanice, Nitro, Acrilice, Sintetice si pe baza de Apa, atat pentru interior cat si pentru exterior, Baituri, Patine, Coloranti, Concentrati si Paste colorate pe baza de apa si pe baza de solvent. Grunduri Lacuri pigmentate cu culorile din paletarul RAL si NCS incluse in sistemul tintometric “Kemilac Color System”. Lacuri pe baza de ulei si ceara, grunduri Poliestere, lacuri pentru aplicare in camp electrostatic, grunduri si gips pentru rame. Lacuri pentru Parchet si scari. Impregnanti si lacuri pe baza de apa de exterior certificati. Efecte speciale, in relief, perlat, screpolant, metalizat, alumimiu, ancore pentru suprafete plastice, metal si sticla. Aditivi pentru a proteja si trata lemnul..


Kemichal S.r.l a mai obtinut si certificarea ciclului pe baza de apa pentru exterior in conformitate cu EN 927-2 si ulterioarelor cerinte prevazute de fisa tehnica.

Ciclul pe baza de apa pentru exterior a fost certificat de CATAS, in momentul de fata cel mai mare institut Italian de cercetare si dezvoltare si laborator de probe pentru sectorul lemn-mobilier. Certificarea produsului implica controale periodice ale produsului, procesului de fabricare si organizarea firmei din partea lui CATAS. Aceasta asigura ca productia produsului certificat este conforma in timp asa cum este declarat, favorand in acelasi timp imbunatatirea calitatii produselor.

Obiectivul nostru este satisfactia deplina a clientului, obtinuta prin calitatea produselor noastre, eficienta si increderea in produsele noastre cu experienta si disponibilitatea personalului tehnic si cu un inalt nivel de compententa si pricepere comerciala.

< Inapoi


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player