Home Despre noi Articole Oferta Revista Inscriere gratuita Contact

Articole din industria lemnului

INDUSTRIA LEMNULUI
Abrazive
Cherestea
Constructii din lemn
Echipamente de ridicat si stivuit
Echipamente pentru vopsit
Echipamente si servicii de prevenire si combatere a incendiilor
Energii neconventionale
Exploatari forestiere
Ferestre
Feronerie
Ignifugari
Instalatii de exhaustare
Lemn - articole din lemn, Europaleti
Lemn - scule, unelte si accesorii
Lemn - tratamente, finisaje, adezivi
Mobila
Mobila - furnituri
Mobila - masini, utilaje
Mobila - materii prime, materiale, accesorii
Mobilier pentru birouri si cladiri publice
Parchete si pardoseli
Prelucrarea lemnului
Scari
Silvicultura
Uscatoare si aburitoare
Usi
Utilaje pentru exploatare forestiera
Utilaje pentru prelucrarea lemnului

    NOUL STANDARD DE POLISHARE FARA HOLOGRAME CU O SINGURA TRECERE

Consecvent valorilor care l-au consacrat, RUPES a prezentat în 2011 un concept cu totul nou de polishare a suprafețelor lăcuite.

Şlefuirea a fost întotdeauna un procedeu ce necesita experiență și îndemânare. Lipsa de experiență poate genera deformarea suprafețelor sau erodarea muchiilor și a colțurilor. RUPES a eliminat aceste riscuri cu ajutorul mișcării orbital excentrice care permite și utilizatorilor mai puțin experimentați să obțină rezultate deosebite.

Unealta Big Foot face parte dintr-un sistem pus la dispoziția utilizatorul ce constă din: bureți, paste de polishat și bineînțeles o mașină de polishat absolut incredibilă. Sistemul este astfel      conceput încât să funcționeze cu rezultate remarcabile. 

Conceptul BigFoot a devenit astăzi o nouă provocare fiind agreat, recomandat și promovat de către toți producătorii de vopsele si lacuri de top.  

Efectul UAU

Efectul BigFoot este imposibil de explicat în cuvinte. O demonstrație practică face toți banii și de fiecare dată generează efectul UAU… inclusiv de la cei mai împătimiți și experimentați maeștrii din domeniu.

Pe lânga efectul UAU … se mai spun multe alte vorbe asociate uimirii, vorbe ce din diverse motive… nu se pot reproduce într-un articol informativ.


7 motive pentru a utiliza conceptul BigFoot


Timp economisit cu pâna la 40%
BigFoot este o unealtă extraordinară care vă permite obținerea unor rezultate excelente în cel mai scurt timp. Mai PUTINI pași de urmat, mai PUTIN timp utilizat, mai PUTIN material abraziv folosit și ca urmare, profituri mai MARI. 

Fără holograme 
Hologramele sunt amprentele produse de mișcarea circulară a mașinilor de polishare standard. Datorită mișcării aleatorii a talerului, BigFoot nu produce holograme și permite obținerea de rezultate excelente chiar și într-un singur pas. 

Zona de contact mai generoasă 
Noile mașini de polishare orbital excentrice RUPES permit utilizarea întregii suprafețe a buretelui. În cazul uneltelor obișnuite, este necesară menținerea buretelui la un unghi înclinat față de suprafața de lucru datorită temperaturilor ridicate rezultate. Acest lucru reduce suprafața utilă a buretelui la 40%. 

Control maxim 
BigFoot RUPES iese în evidență datorită preciziei și ușurinței în utilizare, ceea ce permite obținerea unor rezultate de înaltă calitate cu efort minim. 

Finisare deosebită 
Scopul tuturor utilizatorilor a fost întotdeauna acela de a obține rezultate pe două direcții: luciu și profunzime. RUPES a luat în considerare aceste două cerințe în procesul de proiectare a mașinilor de polishat, pentru a permite utilizatorilor să obțină rezultate de excepție . 

40% energie economisită 
Noile unelte orbitale excentrice de la RUPES sunt mai eficiente din punct de vedere energetic în comparație cu cele obișnuite. Aceasta se datorează atât felului în care au fost proiectate cât și tehnologiei folosite. 

Fără supraîncălzirea suprafetei
Temperatura suprafeței un trebuie să depășească anumite valori. Mișcarea orbital excentrică și caracteristicile tehnice ale noilor mașini de polishare RUPES mențin temperatura suprafeței în limite acceptabile și elimină riscul de „ardere“ a lacului.

Kit-ul LHR 21ES contine: 
Mașina de polishat orbitală cu excentric 21 mm LHR 21ES;
• 2 bureți albaștri-duri;
• 2 bureți galbeni fini;
• 1 tub polish grosier;
• 1 tub polish fin;
• 1 laveta din microfibră.

 

Kit-ul LHR 75 contine:
Mașina de polishat orbitală cu excentric de 15 mm LHR 75;
Mașina pentru puncte de praf LD 30;
• 2 bureți albaștri;
• 2 bureți galbeni;
• 1 tub polish fin;
• 1 tub polish ultra-fin;
• 1 prosop microfibră;
• 1 tricou RUPES. 

 

Gama intreagă de unelte RUPES vă este pusă la dispoziție de reprezentantul exclusiv în România:

 

Nucului 28-32
Brașov, 500306
T: 0268 474 474
E: rupes@romservice.ro
W: www.romservice.ro
www.facebook.com/romservice.ro

< Inapoi


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player