Home Despre noi Articole Oferta Revista Inscriere gratuita Contact

Articole din industria lemnului

INDUSTRIA LEMNULUI
Abrazive
Cherestea
Constructii din lemn
Echipamente de ridicat si stivuit
Echipamente pentru vopsit
Echipamente si servicii de prevenire si combatere a incendiilor
Energii neconventionale
Exploatari forestiere
Ferestre
Feronerie
Ignifugari
Instalatii de exhaustare
Lemn - articole din lemn, Europaleti
Lemn - scule, unelte si accesorii
Lemn - tratamente, finisaje, adezivi
Mobila
Mobila - furnituri
Mobila - masini, utilaje
Mobila - materii prime, materiale, accesorii
Mobilier pentru birouri si cladiri publice
Parchete si pardoseli
Prelucrarea lemnului
Scari
Silvicultura
Uscatoare si aburitoare
Usi
Utilaje pentru exploatare forestiera
Utilaje pentru prelucrarea lemnului

    Elmas a inaugurat un Centru regional de service şi vânzări John Deere Forestry

Compania brașoveană Elmas, lider în producția de instalații de ridicat, a inaugurat săptămâna trecută o investiție în jur de 2 milioane de euro într-un Centru regional de Service şi Vânzări utilaje forestiere John Deere Forestry în localitatea Sânpaul, din județul Mureș.

Centrul regional se întinde pe o suprafață de 22.000 mp pe care se află o hala de reparații şi spălătorie utilaje (400 mp), un showroom modern şi birouri administrative (250 mp), o magazie de piese de schimb (150 mp), un centru de training pentru operatorii de utilaje forestiere (235 mp) şi o pistă de încercări utilaje (13.000 mp).

 

Hala de reparații utilaje forestiere este echipată cu spații pentru spălătorie, schimb de ulei, mecanică şi hidraulică, pentru a oferi clienților accesul la un pachet diversificat de servicii.

Spațiul de traning operatori creat în incinta centrului regional permite susținerea de cursuri pentru operarea utilajelor forestiere (harvestere, forwardere) fiind dotat cu sală de cursuri, un simulator care crează un mediu identic cu spațiul de operare din cabina utilajului forestier, şi spații de cazare pentru cursanți pe toată durata desfăşurării training-ului.


Elmas a devenit dealer exclusiv pentru utilajele forestiere ale John Deere Forestry în România, din martie 2010. În continuare există în România un potențial mare de creştere a pieței din domeniul exploatării forestiere.

Cea mai apreciată marcă în domeniul forestier, John Deere, s-a implicat în dezvoltarea unor echipamente specifice, utilajele fiind special proiectate pentru productivitate maximă şi un impact redus asupra mediului înconjurător.

„Această investiție importantă consolidează parteneriatul cu John Deere Forestry şi sperăm într-o colaborare cât mai îndelungată şi pe viitor.” a declarat Marius Paraipan – Brand Manager al companiei Elmas.

Compania Elmas Braşov a fost înființată în 1990, având capital 100% românesc. Activitatea principală a firmei este fabricarea echipamentelor de ridicat şi manipulat. Sediul central al societății este în Braşov, spațiile de producție, depozitare, reparații şi cel administrativ întinzându-se pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați. Compania are opt puncte de lucru la nivel național şi trei în afara țării.

S.C. ELMAS S.R.L.
Bdul Grivitei nr. 1Y; 500177 Brasov – România
Tel.: +40-268-308700; Fax: +40-268-308705
Mobil: +40-723-362378; +40-744-350178
E-mail: office@elmas.ro Web: www.elmas.ro

< Inapoi


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player